24
paź
30 listopada 2019 Andrzejki
IMPREZA ANDRZEJKOWA
30 LISTOPADA 2019 R. SALA BANKIETOWA*
START GODZ. 21.00 – 4.00
Koszt zaproszenia 160 PLN / os.
- Rezerwacja stolika tylko po wykupieniu zaproszenia
- Rozpoczęcie o godz. 21.00 ; Zakończenie godz. 4.00
- Płatność gotówką (nie przyjmujemy przelewów)
- Bufet szwedzki z przekąskami oraz daniami gorącymi
- Kawa, herbata bez ograniczeń
- Soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń
- Alkohol płatny oddzielnie nie wliczony w cenę zaproszenia
Hotel proponuje ceny specjalne: np.: Wyborowa 0,5l – 70 zł ; Finlandia 0,5l – 80 zł
- Podczas imprezy obowiązuje całkowity zakaz wnoszenia własnego alkoholu
- Imprezę poprowadzi D’J Franz
- Stoliki bankietowe (okrągłe) 12 osobowe
Sprzedaż zaproszeń oraz szczegółowe menu od 1 października 2019
(nie przyjmujemy rezerwacji wstępnych)
W przypadku nie sprzedania założonej ilości zaproszeń, organizator zastrzega sobie prawo do odwołania imprezy i zwrotu pełnych kosztów do 15.11.2019 r.
Dania gorące serwowane do stolików: godz. 21.00
- Krem z pomidorów i pieczonej papryki z serem feta
- Zraz francuski faszerowany, sos pieczeniowy, mini kopytka bazyliowe, warzywa duszone
Bufet szwedzki przekąski: godz. 21.30 – 24.00
- Mix mięs pieczonych i pasztetów polskich
- Rostbeff pieczony z musem grzybowym
- Mini tortille z kurczakiem i łososiem
- Polędwiczki drobiowe po warszawsku
- Cukinia faszerowana warzywami
- Śliwka kalifornijska w bekonie
- Melon w szynce parmeńskiej
- Roladka z łososia z musem chrzanowym
- Befsztyk tatarski
- Tatar ze śledzia z cebulką
- Sałatka Cesar z grilowanym łososiem
- Sałatka z pieczoną wołowiną
- Sałatka włoska
Drugie danie gorące: bufet szwedzki – godz. 24.00
- Żur polski z grzybami, ziemniakami i białą kiełbasą
Bufet słodki
- Ciasta Bankietowe
Napoje
- Kawa, herbata /bez ograniczeń/
- Soki owocowe, woda mineralna /bez ograniczeń/