rezerwacje: 22 781 88 47

24 paź

30 listopada 2019 Andrzejki

IMPREZA ANDRZEJKOWA

30 LISTOPADA 2019 R. SALA BANKIETOWA*

START GODZ. 21.00 – 4.00

 Koszt zaproszenia 160 PLN / os.

  • Rezerwacja stolika tylko po wykupieniu zaproszenia
  • Rozpoczęcie o godz. 21.00 ; Zakończenie godz. 4.00
  • Płatność gotówką (nie przyjmujemy przelewów)
  • Bufet szwedzki z przekąskami oraz daniami gorącymi
  • Kawa, herbata bez ograniczeń
  • Soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń
  • Alkohol płatny oddzielnie nie wliczony w cenę zaproszenia

Hotel proponuje ceny specjalne: np.:  Wyborowa 0,5l – 70 zł ; Finlandia 0,5l – 80 zł

  • Podczas imprezy obowiązuje całkowity zakaz wnoszenia własnego alkoholu
  • Imprezę poprowadzi D’J Franz
  • Stoliki bankietowe (okrągłe) 12 osobowe

Sprzedaż zaproszeń oraz szczegółowe menu od 1 października 2019

(nie przyjmujemy rezerwacji wstępnych)

W przypadku nie sprzedania założonej ilości zaproszeń, organizator zastrzega sobie prawo do odwołania imprezy i zwrotu pełnych kosztów do 15.11.2019 r.

Dania gorące serwowane do stolików: godz. 21.00

  •  Krem z pomidorów i pieczonej papryki z serem feta
  • Zraz francuski faszerowany, sos pieczeniowy, mini kopytka bazyliowe, warzywa duszone

Bufet szwedzki przekąski: godz. 21.30 – 24.00

  • Mix mięs pieczonych i pasztetów polskich
  • Rostbeff pieczony z musem grzybowym
  • Mini tortille z kurczakiem i łososiem
  • Polędwiczki drobiowe po warszawsku
  • Cukinia faszerowana warzywami
  • Śliwka kalifornijska w bekonie
  • Melon w szynce parmeńskiej
  • Roladka z łososia z musem chrzanowym
  • Befsztyk tatarski
  • Tatar ze śledzia z cebulką
  • Sałatka Cesar z grilowanym łososiem
  • Sałatka z pieczoną wołowiną
  • Sałatka włoska

Drugie danie gorące: bufet szwedzki – godz. 24.00

  • Żur polski z grzybami, ziemniakami i białą kiełbasą

Bufet słodki

  • Ciasta Bankietowe

Napoje

  • Kawa, herbata /bez ograniczeń/
  • Soki owocowe, woda mineralna /bez ograniczeń/