rezerwacje: 22 781 88 47

18 paź

Andrzejki 24 listopada 2018

IMPREZA ANDRZEJKOWA
24 LISTOPADA 2018 R. SALA BANKIETOWA*
START GODZ. 21.00 – 4.00

• Koszt zaproszenia 130 PLN / os.
• Rezerwacja stolika tylko po wykupieniu zaproszenia
• Rozpoczęcie o godz. 21.00 ; Zakończenie godz. 4.00
• Płatność gotówką (nie przyjmujemy przelewów)
• Bufet szwedzki z przekąskami oraz daniami gorącymi
• Kawa, herbata bez ograniczeń
• Soki owocowe, woda mineralna bez ograniczeń
• Alkohol płatny oddzielnie nie wliczony w cenę zaproszenia
Hotel proponuje ceny specjalne: np.: Wyborowa 0,5l – 70 zł ; Finlandia 0,5l – 80 zł
• Podczas imprezy obowiązuje całkowity zakaz wnoszenia własnego alkoholu
• Imprezę poprowadzi D’J Franz
• Stoliki bankietowe (okrągłe) 12 osobowe

Sprzedaż zaproszeń oraz szczegółowe menu od 15 października 2018
(nie przyjmujemy rezerwacji wstępnych)

W przypadku nie sprzedania założonej ilości zaproszeń, organizator zastrzega sobie prawo
do odwołania imprezy i zwrotu pełnych kosztów do 15.11.2018 r.

Dania gorące serwowane do stolików: godz. 21.00

 Krem z białych warzyw z wędzonym łososiem i grzanką
 Pierś faszerowana mozarellą i suszonymi pomidorami, sos grzybowy, pieczone ziemniaki, tagliatella warzywna

Bufet szwedzki przekąski: godz. 21.30 – 24.00

 Mix mięs pieczonych i pasztetów polskich
 Rostbeff pieczony z musem grzybowym
 Mini tortille z kurczakiem i łososiem
 Polędwiczki drobiowe po warszawsku
 Cukinia faszerowana warzywami
 Śliwka kalifornijska w bekonie
 Melon w szynce parmeńskiej
 Roladka z łososia z musem chrzanowym
 Befsztyk tatarski
 Tatar ze śledzia z cebulką
 Sałatka Cesar z grilowanym łososiem
 Sałatka z pieczoną wołowiną
 Sałatka włoska

Bufet słodki

 Ciasta Bankietowe

Napoje
 Kawa, herbata /bez ograniczeń/
 Soki owocowe, woda mineralna /bez ograniczeń/